Comprehensive Permit Application

Dear Mr. Mulvehill:

CFRI/CQ Norwood Upland LLC, is pleased to submit the enclosed Comprehensive Permit Application and supporting documentation to construct 296 apartments on property commonly referred to as Upland Woods Lot 4. Enclosed please find six copies of the application, plans and supporting documentation. In connection with preparing our Project Eligibility Letter submission package we met with representatives from different boards in town. A number of opinions were voiced about the proposed layout, some of which, if adopted, would require plan modifications. As a result of this process, along with meetings held with neighbors in connection with other proposals for this parcel, we have proactively adjusted the proposed layout to be responsive to concerns that have been voiced. Specifically, we have increased the buffer zone between the proposed buildings and the abutting properties and adjusted the heights of the buildings, making the heights closest to the neighbors in general two stories. Whereas the previous plan had all of the buildings uniformly three stories, the current is a blend of two and three stories closest to the existing neighbors with a limited number of four story buildings farther from the neighbors and abutting other commercially zoned land….

Comprehensive Permit Application

Dear Mr. Mulvehill:

CFRI/CQ Norwood Upland LLC, is pleased to submit the enclosed Comprehensive Permit Application and supporting documentation to construct 296 apartments on property commonly referred to as Upland Woods Lot 4. Enclosed please find six copies of the application, plans and supporting documentation. In connection with preparing our Project Eligibility Letter submission package we met with representatives from different boards in town. A number of opinions were voiced about the proposed layout, some of which, if adopted, would require plan modifications. As a result of this process, along with meetings held with neighbors in connection with other proposals for this parcel, we have proactively adjusted the proposed layout to be responsive to concerns that have been voiced. Specifically, we have increased the buffer zone between the proposed buildings and the abutting properties and adjusted the heights of the buildings, making the heights closest to the neighbors in general two stories. Whereas the previous plan had all of the buildings uniformly three stories, the current is a blend of two and three stories closest to the existing neighbors with a limited number of four story buildings farther from the neighbors and abutting other commercially zoned land….